FORSIDEN     KLUBBEN      MEDLEMSSKAP    MØTER     KVELDENSBILDE  KONKURRANSER   KURS/WORKSHOP     GALLERI       UTSTILLINGER    AKTIVITETER

KURS OG WORKSHOP

Posisjon: www.totenfotoklubb.no > Kurs/Workshops

22. og 24. september 2009: NYBEGYNNERKURS

23. september, 24. og 25. oktober 2009: Photoshopkurs

Høsten 2006 var det photoshop med Jens Haugen.

Våren 2005 Nybegynnerkurs med Merethe Johansen og Lage Grimsbø

Klubben har gjennomført helgekurs med Torbjørn Tandberg høsten 2004.

Design: Bernt Petter Brandslet ©   Side sist oppdatert: 03.09.09 23:19 , Berit Gaarder

NYBEGYNNER KURS I FOTO

Tid: 2 kvelder a`3 timer

22. og 24.september kl 17-20

Sted: Vip rommet på Bowling1 Gjøvik

Dette kurset er for de som har speilrefleks kamera, men ikke helt vet hvordan det skal brukes, og trenger hjelp til å finne ut hvordan man tar bedre bilder.

22.sept: da vil dere lære det grunnleggende om kameraets funksjoner, og hvilke muligheter det har. Vi skal også ta bilder, og prøve ut de ulike funskjonene i praksis, så ha med kameraet J

-Mellom disse to dagene skal dere få noen utfordringer, og ta litt bilder hjemme før dere kommer på neste kursdag.

24.sept: Vi fortsetter med å lære mer om kameraet, men denne kvelden blir det lagt mer vekt på hvordan man tar bedre bilder. Smarte triks osv..

Kursavgift er 690,- ( 590,-for medlemmer i Toten Fotoklubb)

Påmeldingsfrist: 10.september. meld deg på hos  merethe@lekeland1.no, eller send sms til 4889216. bindende påmelding. Maks 10 personer, så det er først til mølla…J.(må betales innen 12.sept)

Mvh Merethe johansen v/ Toten Fotoklubb